8 Strategi launch? Oh ya, video testimonial ini dah saya tunggu. Sales hampir RM500,000 setiap 4 jam.

Seminggu sekali je buka jualan.

Saya kenal dia dah lama.

Macam-macam bisnes dia dah buat.

Which means, macam-macam ujian yang dia lalui.

.

Dia tak pernah putus asa.

Rezeki dia kali ini dekat produk digital. Sekarang dia pengasas The Ultimate CEO.

Ajar orang jual produk di Shopee.

📌 Sila TONTON video dibawah!

Video - Tuan Saif (The Ultimate CEO) guna strategi Hack A Launch untuk buat sales RM1,000,000.

Jumlah members? Bukan sikit. 30,000+ orang yang dah belajar direct under The Ultimate CEO.

Cara dia buat marketing?

Pakai strategi Hack A Launch.

.

Paling best?

3 kali dia tiru strategi Hack A Launch, terciduk teruk.

Rugi. Tak capai target.

Kenapa?

.

Sebab dia cuma tengok apa yang saya dan Uncle buat.

Bukannya datang kelas dan belajar direct.

.

Memandangkan dia memang rapat dengan Uncle, dia pun pergi jumpa direct.

Uncle kalau bab susun strategi launch, memang A.

Saya sendiri pun sampai hari ini tak faham macam mana otak Uncle boleh jadi geliga.

Rasanya sebab makan cengkerik dari kecil.

8 Strategi launch - Sekarang, setiap kali buat launch memang tak lari sales RM250,000 ke RM500,000 setiap minggu.

(Purely kempen marketing untuk cari pelanggan baru. Jadi kos iklan pun sangat besar)

Masa lepak hari itu, katanya spend ads RM10,000 ke RM30,000 sehari itu adalah normal.

.

Saya suka untuk share contoh-contoh strategi yang dia test untuk The Ultimate CEO.

1 – Untuk kes produk ini, agak special. Sebab tak ada offer yang macam Hack A Launch ajar.

(Tak perlu fast action bonus, main bonus dan sebagainya)

2 – Offer produk ini lebih kepada pricing strategy.

3 – Sebab dia pernah test jual harga atas RM99 (RM129, RM149 dan sebagainya).

Tak menjadi. Conversion tak capai target setiap kali buat product launch.

.

4 – Bila tukar kepada RM99, memang setiap kali buat launch boleh convert waiting list kepada 2,500 ke 5,000 customer dalam masa 4 jam.

5 – Benda yang saya suka adalah konsistensi team dia buat marketing.

6 – Bila dah jumpa offer yang berkesan, dia ulang setiap minggu buat launch.

.

7 – Pernah sekali saya sendiri tengok live dia buat sales RM1,000,000 sebulan.

(Tapi kena ingat, with great sales comes with great responsibility and big ads spendIng)

8 – Untuk jadi macam dia, memang kena berani spend besar untuk buat testing.

.

Satu lagi, product development team The Ultimate CEO pun bukan main-main.

Komitmen mereka buat video setiap minggu untuk student yang nak belajar Shopee, ini semua orang tak boleh buat.

Saya sendiri tak boleh. Malas. Haha

Anda bersama dengan 200+ alumni Hack A Launch Digital yang lain untuk membantu anda.

Sebagai contoh?

Apabila alumni ada soalan tentang strategi Hack A Launch, mereka akan dapat bantuan daripada saya sendiri dan Uncle Tiger.

📌 Fast Action Bonus - 40 Pembeli Pertama - Hack A Launch 1 Day Exclusive Class - Bernilai RM2,997

1 – Kami akan buat kelas HAck A Launch selama 1 hari kepada 40 orang pertama yang daftar hari ini.

2 – Dalam kelas ini, kita akan buat sesi R&R (revision & review) untuk upgrade strategi product launch anda.

3 – Kelas ini saja bernilai RM2,997. Tapi untuk 40 orang pembeli pertama, anda akan dapat akses 100% percuma.

4 – Anda juga akan belajar daripada case study product launch kami yang paling latest untuk bisnes kami sendiri dan klien-klien yang lain.

5 – Lokasi dan tarikh kelas akan diberitahu dalam Telegram Group selepas tamat sesi 7 hari kelas online.

Claim diskaun 50% anda sekarang iaitu RM1,997 sahaja (Harga asal: RM5,000)

Isi nama, email dan nombor telefon anda sekarang.

Anda boleh claim diskaun sebanyak 50% (RM1,997 sahaja).

Harga asal: RM5,000.

Sebarang pertanyaan, sila hubungi Tuan Raouf di 012-6328501

×
×

Cart